Capitalişti români, uniţi-vă! Trebuie să rezistaţi

În 1848, când sistemul financiar european de creditare era în colaps, holera făcea ravagii, recoltele agricole erau distruse, proletariatul urban îşi cerea drepturile, Karl Marx lansa în Manifestul Partidului Comunist o frază care a făcut carieră, devenind una dintre cele mai celebre lozinci din lume: "Proletari din toate ţările, uniţi-vă!".

6 afișări

După 162 de ani, această lozincă ar trebui puţin adaptată la realităţile româneşti, dar de partea cealaltă a baricadei: "Capitalişti români, indiferent dacă sunteţi antreprenori mai mari sau mici, manageri la companii cu acţionari români sau conduceţi multinaţionalele, uniţi-vă!".

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici