Caracatita lui Berlusconi

Grupul italian Finmeccanica a incheiat, acum cateva zile, cu Ministerul Apararii Nationale contractul privind achizitia a sapte avioane de transport mediu-curier C-27 J Spartan in schimbul a peste doua sute de milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Caracatita lui Berlusconi

Caracatita lui Berlusconi

Intelegerea este insa una care ridica numeroase semne de intrebare. Asta din cauza gravelor deficiente ale avioanelor Alenia Aeronautica, semnalate in tari precum Grecia sau Bulgaria. Cu toate acestea, MApN a semnat contractul. Pentru parafarea intelegerii, conducerea Ministerului a fost supusa unor mari presiuni venite chiar si din Italia. Mai mult, conform unui raport al unuia dintre serviciile noastre secrete, Romania a fost santajata pentru a fi obligata sa semneze contractul.Imaginea romanilor in Italia urma sa se imbunatateasca evident daca intelegerea cu Alenia era semnata. Iar acest lucru urma sa se faca prin intermediul televiziunilor si al ziarelor controlate de Silvio Berlusconi care, dupa cum se stie, au lansat cele mai virulente atacuri la adresa conationalilor nostri. Interesant este ca exact acest lucru se intampla in momentul de fata. Practic, presa din Peninsula a uitat de "problema romanilor" sau de cazul Mailat si aminteste tot mai des de legaturile istorice dintre popoarele noastre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici