Care a fost una dintre cele mai mari calităţi ale lui Steve Jobs

Care a fost una dintre cele mai mari calităţi ale lui Jobs? Să spună nu, crede Daniel Cooperman, care a lucrat ca avocat pentru Apple. "Avea abilitatea de a pune punct, în mintea sa, oricăror lucruri şi să se concentreze foarte puternic pe un singur lucru. Adesea spun că marea lui calitate era că avea abilitatea de a spune nu. Pentru că, vă imaginaţi, a primit multe propuneri în atâţia ani."

11 afișări
Imaginea articolului Care a fost una dintre cele mai mari calităţi ale lui Steve Jobs

Care a fost una dintre cele mai mari calităţi ale lui Steve Jobs (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cooperman adaugă că "adevărata artă" a lui Jobs a fost să conducă o organizaţie foarte complexă, formată şi din programatori şi din inhiberi hardware - oameni cu o structură complet diferită, dar pe care i-a condus ca un dirijor de orchestră în a crea o serie de produse fantastice. Cooperman îşi aduce aminte că atunci când a primit oferta de a lucra la Apple de la Jobs, chiar şi şeful lui de atunci Larry Ellison de la Oracle a avut cuvinte bune despre el.

"Ellison mi-a spus: Steve Jobs este unul dintre puţinii dacă nu singurul om din Sillicon Valley care a pus o amprentă pe generaţia sa şi care va fi văzut peste 100 de ani ca unul dintre vizionarii adevăraţi ai vremurilor noastre. Larry nu spune asta despre mulţi oameni."

Citeşte mai multe despre Steve Jobs pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici