Care sunt cei mai bine plătiţi medici din România

Cele mai vânate locuri la rezidenţiat sunt cele pentru stomatologie, ginecologie, dermatologie, oftalmologie şi chirurgie plastică. Puţini au mai rămas cei care aleg specializări grele, cum sunt neurochirurgia sau chirurgia cardiovasculară, care necesită mai mulţi ani de practică.

7 afișări
Imaginea articolului Care sunt cei mai bine plătiţi medici din România

Care sunt cei mai bine plătiţi medici din România

În fiecare an la rezidenţiat sunt scoase la bătaie aproape 3.000 de locuri, iar printre cele mai căutate ramuri sunt stomatologia, dermatologia, oftalmologia, ginecologia, chirurgia plastică. Acestea se iau cu punctaje mari (peste 700 de puncte din 950) şi sunt vânate de tinerii absolvenţi care speră la afaceri proprii în privat şi câştiguri substanţiale după 3-6 ani de rezidenţiat.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici