Care sunt cele mai bune industrii în care să începi o afacere

Cum tot mai mulţi români rămân fără loc de muncă, nu puţini sunt cei care iau calea antreprenoriatului şi aleg să îşi deschidă o afacere. O agenţie de recrutare a forţei de muncă, producţia de snacksuri bio sau chiar o şcoală de limbi străine sunt doar câteva idei.

4 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai bune industrii în care să începi o afacere

Care sunt cele mai bune industrii în care să începi o afacere (Imagine: Arhiva Mediafa Foto)

Căutarea unui job poate fi mai uşoara atunci când cineva face asta în locul tău. Astfel că ai putea încerca să porneşti la drum înfiinţându-ţi o agenţie de recrutare pentru angajaţi temporari. Iar previziunile arată bine, specialiştii spun că până în 2016, cererea de astfel de angajaţi va creşte cu până la 5% anual ţinând cont de faptul că firmele sunt încă neîncrezătoare în revenirea economiei şi preferă să apeleze la contracte pe perioadă determinată.

Cum tot mai mulţi sunt preocupaţi de mâncarea sănătoasă, însă nu pot renunţa la micile plăceri cum sunt snacksurile, ai putea să începi o afacere în acest domeniu. Mai precis, să produci snacksuri bio. De exemplu, doar în SUA, în 2009, 5% din vânzările de mancare bio era reprezentată de snackurile ecologice. În România, potrivit asociaţiilor de profil, circa 1% din populaţie consumă produse bio aşa că nişa este una de viitor.ii

Citeşte mai multe despre cele mai bune industrii în care să începi o afacere pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici