Care sunt eşecurile pe care le-au avut Bill Gates şi Steve Jobs în afaceri? Greşeli care i-au costat milioane

Sunt admiraţi şi invidiaţi totodată pentru afacerile pe care le-au fondat. Conduc la ora actuală cele mai valoroase branduri din lume. Au averi de miliarde de dolari şi nimic nu pare să le umbrească reuşitele. Însa Bill Gates şi Steve Jobs n-au avut întotdeauna succes. De-a lungul timpului au avut şi eşecuri, care le-au adus pierderi substanţiale.

2 afișări
Imaginea articolului Care sunt eşecurile pe care le-au avut Bill Gates şi Steve Jobs în afaceri? Greşeli care i-au costat milioane

Care sunt eşecurile pe care le-au avut Bill Gates şi Steve Jobs în afaceri? Greşeli care i-au costat milioane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Co-fondatorul Apple, Steve Jobs este unul dintre cei mai mediatizaţi antreprenori, datorită succesului companiei sale, care a dat un nou trend tehnologiei IT şi telefoniei mobile.

Jobs este el însuşi un mit: antreprenorul inteligent şi individualist din Silicon Valley, preocupat de aspectul estetic al produselor, pentru a-şi cuceri clienţii. Munca sa de dezvoltare de produse, atât de funcţionale şi de elegante, i-a adus acestuia o reputaţie la care aspiră mulţi oameni de afaceri.

Citeşte mai multe despre greşelile marilor antreprenori pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici