Care sunt firmele care în pofida crizei au reuşit să-şi majoreze afacerile?

Ziarul Financiar, Enterprise Investors, BCR şi asociaţia Triple Helix au lansat ieri proiectul „Campioni români în business“, care premiază pentru al patrulea an consecutiv cele mai dinamice companii cu capital autohton din cele mai importante regiuni ale ţării şi din Bucureşti.

14 afișări
Imaginea articolului Care sunt firmele care în pofida crizei au reuşit să-şi majoreze afacerile?

Care sunt firmele care în pofida crizei au reuşit să-şi majoreze afacerile? (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Primul eveniment, în cadrul căruia se vor premia cele mai dinamice companii din România şi antreprenorii din spatele lor, va avea loc la Sibiu chiar astăzi.

Criteriile de selecţie a companiilor campioane în business au fost: cifră de afaceri de peste 20 mil. lei în 2010, obţinerea de profit net şi peste 10 angajaţi. Criteriul de premiere este reprezentat de creşterea medie anuală a cifrei de afaceri din ultimii trei ani (2008-2010). Pentru această ediţie 3.500 de companii, cu o cifră de afaceri cumulată de 387 mld. lei şi un profit brut cumulat de 27,6 mld. lei, îndeplinesc condiţiile de selectare în concurs.

"Antreprenorii locali sunt cea mai de preţ resursă a economiei. Este nevoie de modele bune de urmat în business pentru tinerii din ţară. Antreprenorii de succes, ca şi campionii din sport, merită să fie făcuţi cunoscuţi", susţine Cristian Nacu, partener în cadrul Enterprise Investors.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici