Carlos "Şacalul": Ceauşescu era prost, dar patriot

Din puşcărie, Carlos „Şacalul“ descrie sentimentele sale faţă de Nicolae Ceauşescu. Cel mai cunoscut terorist din toate timpurile, Carlos „Şacalul“, îşi aminteşte cu plăcere de vizitele în România.

6 afișări
Imaginea articolului Carlos "Şacalul": Ceauşescu era prost, dar patriot

Carlos "Şacalul": Ceauşescu era prost, dar patriot

"Aţi fost acuzat că aţi lucrat ca mercenar în România în timpul regimului lui Ceauşescu", îi spune lui Carlos ziaristul spaniol.Faimosul terorist răspunde evaziv, fără a recunoaşte că a primit vreo misiune de la dictatorul român: "Toate atentatele împotriva exilaţilor români au fost făcute de poliţia politică, cât timp Ceauşescu mai trăia încă. Ce puteai face ca mercenar în România? Tu crezi că le puteam spune colegilor mei «Hai să-l ucidem pe profesorul cutare sau pe ziaristul X, fiindcă aşa ne spune Ceauşescu?» M-ar fi scuipat în faţă."

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici