Carmen Popa, complicea lui SOV şi a lui Nicolae Popa, deconspirată de Facebook

Unul dintre cei mai importanţi complici ai lui Nicolae Popa, care ar putea lămuri multe dintre secretele relaţiei acestuia cu Vîntu, de la condiţiile în care a părăsit ţara, în iunie 2000, până la modul în care, pe toată perioada auto-exilului indonezian, a fost alimentat cu fonduri de către Sorin Ovidiu Vîntu, este Carmen Aurelia Popa.

33 afișări
Imaginea articolului Carmen Popa, complicea lui SOV şi a lui Nicolae Popa, deconspirată de Facebook

Carmen Popa, complicea lui SOV şi a lui Nicolae Popa, deconspirată de Facebook

Aceasta este persoana alături de care Nicolae Popa a părăsit Romånia şi a înfiinţat apoi, în Indonezia, firma PT Caascorm International Trading în conturile căreia au fost virate sume consistente de bani de către ocrotitorul-şef de la Bucureşti, Sorin Ovidiu Vîntu. Deşi Carmen Popa este un martor extrem de util în dosarul favorizării fugii lui Nicolae Popa, care i-a fost atåt amant, cåt şi partener de afaceri, ea nu apare pe lista martorilor din procesul lui Vîntu pentru că, se pare, nu a fost găsită de către anchetatori.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici