Cartele Orange folosite, vandute de dealeri drept noi

La un an de la scandalul privind clonarea numarului centralei Orange, compania de telefonie mobila este in centrul unei noi escrocherii.

1 afișare
Imaginea articolului Cartele Orange folosite, vandute de dealeri drept noi

Cartele Orange folosite, vandute de dealeri drept noi

In judetul Neamt, mai multi clienti ai Orange au cumparat cartele reincarcabile deja folosite. Sesizarile au venit, initial, de la trei persoane din Piatra Neamt, care s-au plâns Oficiului pentru Protectia Consumatorilor de faptul ca au cumparat cartele de 7 si de 5 euro, ale caror coduri de incarcare fusesera deja folosite.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici