Cartofi în loc de mall-uri

Dezvoltatorii imobiliari ar trebui să-şi regândească strategiile de extindere în România, crede Jorg Banzhaf, managing partner ECE Projektmanagement International, iar pentru cei care au terenuri în oraşe unde s-a anunţat construcţia mai multor centre comerciale le-a recomandat "să cultive cartofi".

5 afișări
Imaginea articolului Cartofi în loc de mall-uri

Cartofi în loc de mall-uri

"Dezvoltatorii au făcut greşeli şi trebuie să le recunoască. Oraşe precum Arad, unde s-au anunţat cam opt proiecte, nici în ţările dezvoltate nu suportă un număr atât de mare de centre. Nu ştiu ce să le recomand celor care au cumpărat terenuri în astfel de oraşe, să cultive cartofi. Dacă eşti numărul unu, doi, trei mai înţeleg, dar dacă eşti numărul şase sau şapte pe piaţă nu înţeleg de ce mai începi proiectul. Sunt companii neexperimentate care vor doar să fie pe piaţă", a declarat reprezentantul companiei de dezvoltare imobiliară ECE Projektmanagement.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici