Căşuneanu - “pericol pentru ordinea publică”, Locic n-are repere morale

Lăsarea în libertate a unor persoane de anvergura judecătorului Florin Costiniu şi a omului de afaceri Costel Căşuneanu ar potenţa neîncrederea opiniei publice în actul de justiţie, arată judecătorul Corina Jîjîie de la instanţa supremă, în motivarea deciziei sale de arestare a celor doi. Despre Marius Locic, magistratul a reţinut că afaceristul nu are repere morale.

3 afișări
Imaginea articolului Căşuneanu - “pericol pentru ordinea publică”, Locic n-are repere morale

Căşuneanu - “pericol pentru ordinea publică”, Locic n-are repere morale

"Înalta Curte constată că inculpaţii Căşuneanu Costel şi Costiniu Florin se constituie în persoane cărora condiţia educaţională, profesională şi materială, poziţia socială le conferă statutul unor repere, unor etaloane pentru ceilalţi membri ai societăţii. Căşuneanu Costel este avocat şi este considerat un om de afaceri important.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici