Cât îi costă pe moguli să se dea şmecheri de presă

După materialul publicat ieri de „Curentul“, despre problemele financiare ale Trustului lui Vîntu - Realitatea Media, la solicitarea unora dintre cititori oferim astăzi publicului o trecere în revistă - sub raport financiar - al întregii media - scrisă şi tv, pe anul 2008.

6 afișări
Imaginea articolului Cât îi costă pe moguli să se dea şmecheri de presă

Cât îi costă pe moguli să se dea şmecheri de presă

Am preluat de la BRAT, organul oficial de audit al presei româneşti, datele sintetice comparative ale anului trecut, date care arată, printre altele, că cititorii „Curentul“ sunt mai fideli decât cititorii altor gazete, deoarece „Curentul“ se află printre puţinele publicaţii româneşti care nu înregistrează pierderi, ba chiar dimpotrivă. Se observă din tabelul prezentat in extenso în pagina 3 datele comparative ce ilustrează o teribilă cădere a tuturor organelor de presă ale marilor moguli, cu excepţia lui Adrian Sârbu. Voiculescu, Vîntu, Patriciu sunt pe minus, minus multe milioane de euro.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici