Cât se câştigă din lipsa parcărilor: 10 milioane de euro

Dezinteresul administraţiei şi corupţia care guvernează politica privind parcările prejudiciază două milioane de oameni, dar îmbogăţesc câteva firme care ridică maşini parcate ilegal. Victime se găsesc uşor, când primăriile oferă aproximativ 450.000 de locuri de parcare, iar numărul maşinilor înmatriculate în Bucureşti depăşeşte 1.250.000.

5 afișări
Imaginea articolului Cât se câştigă din lipsa parcărilor: 10 milioane de euro

Cât se câştigă din lipsa parcărilor: 10 milioane de euro

Cifra capătă valori mult mai mari dacă adăugăm şi maşinile care tranzitea­ză zilnic Capitala sau pur şi simplu ai căror proprietari lo­cu­iesc în Bucureşti, dar maşi­nile sunt înregistrate în alte localităţi. Paradoxal, un principiu de bun-simţ nu este respectat de autorităţi în acest joc

al ridicatului de maşini: cu cât oferi mai multe locuri de parcare, cu atât eşti mai îndreptăţit să pedepseşti mai mulţi şoferi care parchează ilegal.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici