Cât se mai cere pe un apartament în România

În ultimii doi ani piaţa rezidenţială a fost caracterizată doar de scăderi. În 2009 au avut loc reduceri mai importante, în 2010 am asistat la ajustări atenuate de efectul Prima Casă, dar per ansamblu tendinţa acestui sector este în continuare de scădere. Pentru dezvoltatori, investitori şi alţi jucători din piaţă acest lucru este unul dramatic, dar pentru utilizatorii finali este o şansă de a achiziţiona la un preţ mai bun.

5 afișări
Imaginea articolului Cât se mai cere pe un apartament în România

Cât se mai cere pe un apartament în România

În momentul de faţă preţurile locuinţelor la nivelul întregii ţări s-au ajustat faţă de anul trecut cu un procent de 14%, potrivit indicelui imobiliar realizat de portalul imobiliare.ro. Faţă de aceeaşi lună a anului trecut, când Indicele imobiliare.ro indica o valoare de 1.218 euro/mp, la nivelul întregii ţări. Valoarea locuinţelor a scăzut cu încă 2 procente în noiembrie, astfel înregistrând noi minime.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici