Cât şi-o fi luat şpagă Adrian Severin pentru cedarea Insulei Şerpilor?

De cåteva zile Adrian Severin ţine capul de afiş al ştirilor după ruşinoasa sa dare în vileag de către ziariştii britanici care l-au prins cu şpaga în gură. Scandalul a luat proporţii europene după ce Parlamentul European a deschis o anchetă oficială pentru stabilirea vinovăţiei în acuzaţiile de corupţie care i se aduc alături de alţi doi parlamentari.

10 afișări
Imaginea articolului Cât şi-o fi luat şpagă Adrian Severin pentru cedarea Insulei Şerpilor?

Cât şi-o fi luat şpagă Adrian Severin pentru cedarea Insulei Şerpilor?

Pentru prima dată, "perfidul Albion" ne-a făcut şi nouă, romånilor, un serviciu. Ziarul britanic "The Sunday Times" a realizat o investigaţie jurnalistică sub acoperire, iar jurnaliştii au contactat 60 de europarlamentari cărora le-a propus, în numele unei firme de lobby false, să fie plătiţi pentru a susţine amendamente, însă doar trei au acceptat: Adrian Severin, din Romånia, Ernst Strasser, fost ministru de Interne în Austria, şi Zoran Thaler, din Slovenia.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici