Catastrofa la DNA

Amatorismul ministeriatului Macovei (foto) a impins Directia Nationala Anticoruptie pe panta muncii in zadar. La doi ani dupa transformarea institutiei conduse de Daniel Morar, din unitate autonoma, in directie a Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (Parchetul General), 69 de procurori anticoruptie stau azi cu teama ca dosarele lor pot fi declarate lovite de nulitate absoluta. Pentru ca desi Parchetul la care lucreaza a fost alipit Parchetului General, cei 69 nu au dobandit gradul profesional de procurori supremi, avand grade inferioare de Parchet de judecatorie, tribunal sau Curte de Apel.

1 afișare
Imaginea articolului Catastrofa la DNA

Catastrofa la DNA

In aceste conditii, procurorii DNA cu grade inferioare, care au anchetat dosare cu demnitari risca ca rechizitoriile lor sa fie declarate lovite de nulitate absoluta, pe motiv de lipsa de competenta, iar problema nulitatii actelor lor se poate rasfrange si asupra celorlalte categorii de dosare. Problema nulitatii actelor efectuate in ultimii doi ani este de altfel recunoscuta, negru pe alb, de catre procurorii DNA care au adresat CSM cereri de acordare a gradului profesional suprem, cereri care le-au fost respinse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici