Cazul Teo Peter: Băsescu a promis că autorul accidentului nu va face închisoare în România

Într-un lung material de sinteză, realizat în cadrul pregătirii vizitei în România a adjunctului secretarului american de Stat Robert Zoellick, la sfârşitul lui martie 2005, şi intrat în posesia WikiLeaks, apare şi o referire la cazul Teo Peter.

9 afișări
Imaginea articolului Cazul Teo Peter: Băsescu a promis că autorul accidentului nu va face închisoare în România

Cazul Teo Peter: Băsescu a promis că autorul accidentului nu va face închisoare în România

Astfel, din telegrama care notează discuţia dintre ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti şi preşedintele Traian Băsescu pe această temă rezultă că preşedintele Băsescu i-ar fi declarat ambasadorului că militarul american Christopher Vangoethem, vinovat de producerea accidentului în care şi-a pierdut viaţa muzicianul român Teo Peter "va avea parte de un proces echidistant şi nu ar urma să facă nici o zi de închisoare în România, indiferent de verdictul procesului".

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici