Cazut din harta

Un grup compus din 31 de cetateni romani din Fasia Gaza urmeaza sa fie salvat azi din Gaza. Romanii, un barbat, 11 femei si 19 copii se afla de mai multe zile in mijlocul unui razboi fierbinte desfasurat intre gruparile palestiniene Hamas si Fatah. Seful statului roman, Traian Basescu, a cerut institutiilor abilitate, inclusiv misiunii diplomatice a tarii noastre in Teritoriile Palestiniene, sa intreprinda demersuri urgente pentru aducerea romanilor in tara. Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, nu a pierdut prilejul de a se face din nou de ras, intr-o situatie importanta, de criza.

1 afișare
Imaginea articolului Cazut din harta

Cazut din harta

http://www.ziua.net/display.php?data=2007-06-23&id=222796

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici