Ce acte se depun şi ce impozite şi taxe trebuie plătite în luna august

Contribuabilii juridici sunt nevoiţi sa plătească o serie de taxe şi impozite până la sfârşitul lunii august, dar şi să depună un numar de acte şi declaraţii către Administraţia Fiscală.

7 afișări
Imaginea articolului Ce acte se depun şi ce impozite şi taxe trebuie plătite în luna august

Ce acte se depun şi ce impozite şi taxe trebuie plătite în luna august (Imagine: Mediafax Foto)

Persoanele care lucreaza în departamentele juridic şi contabil pot găsi pe NewsChannel.ro lista completă a obligaţiilor fiscale ce au drept termen limită data de 25 august şi a actelor ce trebuie depuse.

Citeşte toată ştirea pe www.neschannel.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici