Ce ascunde miliardarul Umbrărescu?

Fuziunea care va avea loc între firmele omului de afaceri băcăuan, Dorinel Umbrărescu, pare la prima vedere o simplă mişcare de business menită să “eficientizeze” activitatea companiilor respective.

2 afișări
Imaginea articolului Ce ascunde miliardarul Umbrărescu?

Ce ascunde miliardarul Umbrărescu?

Însă, naşterea unui colos de construcţii care le va depăşi pe toate celelalte prezente pe piaţa românească a construcţiilor, din punct de vedere al încasărilor estimate, pare a ascunde altceva, mult mai interesant decît titlul de "rege suprem al asfaltului", pe care l-ar obţine Umbrărescu.Finalizarea fuziunii prin care Spedition UMB (cu afaceri cît toate celelalte fime ale lui Umbrărescu) ar urma să "înghită" restul de firme din portofoliul omului de afaceri băcăuan, va face din noua companie un monstru cu afaceri de aproape jumătate de miliard de euro şi aproximativ 1.100 de angajaţi (conform datelor Registrului Comerţului pe 2009). Practica dovedeşte că astfel de fuziuni interne se fac de foarte multe ori în momentul în care acţionarii doresc să vîndă afacerea. Cu alte cuvinte, se pregăteşte Umbrărescu să scape de toate companiile pe care le deţine?

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici