Ce bine e să fii la putere!

O scurtă privire asupra luxului şi averilor, unele ascunse de declaraţiile cerute de lege, ne dezvăluie încă un motiv pentru care actualii guvernanţi interimari nu doresc sub nici un chip să părăsească jilţurile puterii.

7 afișări
Imaginea articolului Ce bine e să fii la putere!

Ce bine e să fii la putere!

Dacă s-ar face un sondaj în care să li se ceară alegătorilor o definiţie a guvernării, cel mai des folosit cuvânt va fi "ciolan" - "ciolanul guvernării". Indiferent cum este gătit, ciolanul este felul de mâncare cel mai savurat la mesele puterii, la care iau loc doamne şi domni bine hrăniţi şi îmbrăcaţi în straie portocalii, roşii ori galbene.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici