Ce calităţi trebuie să ai ca să fii angajat într-o multinaţională?

Specialist în IT, vorbitor al mai multor limbi străine, din care obligatoriu limba engleză, proaspăt absolvent sau cu câţiva ani de experienţă sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le aibă un candidat care îşi caută un loc de muncă la târgul de joburi Angajatori de Top. Consultanţă, audit, inginerie sau financiar-bancar sunt alte domenii în care companiile fac recrutări în rândul tinerilor absolvenţi de facultate.

8 afișări
Imaginea articolului Ce calităţi trebuie să ai ca să fii angajat într-o multinaţională?

Ce calităţi trebuie să ai ca să fii angajat într-o multinaţională? (Imagine: Shutterstock)

La evenimentul, care va avea loc în zilele de 8 şi 9 aprilie, la Sala Palatului, vor participa peste 90 de companii, iar tinerii profesionişti, studenţii, masteranzii şi absolvenţii vor avea posibilitatea să aplice pentru unul dintre cele 2.250 de joburi.

Potrivit organizatorilor, cei mai norocoşi dintre cei care vor să se angajeze sunt cei care au studii în IT&C, mai mult de o treime din oferta de joburi fiind în acest domeniu.

În FMCG sunt disponibile 15% din joburile vacante, 13% pentru ingineri, 8% în consultanţă, iar restul în domeniul financiar-bancar, retail, media şi publicitate.

Una dintre companiile cu planuri de recrutare pentru această primăvară este Deloitte, care urmăreşte să angajeze între 50-60 poziţii entry-level şi 20-30 poziţii pentru auditori sau consultanţi cu experienţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici