Ce greseli au facut managerii si Guvernul de la inceputul crizei

Dupa aproape o jumatate de an de criza economica, managerii companiilor romanesti incep sa traga linie si sa vada ce greseli s-au facut.

1 afișare
Imaginea articolului Ce greseli au facut managerii si Guvernul de la inceputul crizei

Ce greseli au facut managerii si Guvernul de la inceputul crizei

Neadoptarea unor masuri dure de restructurare a personalului si de reducere a costurilor este principalul repros pe care managerii si-l aduc pentru perioada care a trecut de la finele lui 2008 incoace, in timp ce specialistii in resurse umane afirma la unison ca greseala cea mai costisitoare a conducerii companiilor este reprezentata de restructurarile pripite si de concedierea multor angajati fara o evaluare prealabila, rezulta dintr-un sondaj realizat de Business Standard.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici