Ce legătură este între Crucea Transilvană şi bordelul Nataşei

După ce a fost protagonistul unui imens scandal sexual, în care sunt implicate şi minore, deputatul Petru Călian va fi decorat de BOR cu cea mai înaltă distincţie ortodoxă a Transilvaniei.

1 afișare
Imaginea articolului Ce legătură este între Crucea Transilvană şi bordelul Nataşei

Ce legătură este între Crucea Transilvană şi bordelul Nataşei

Fostul ministru PDL al Economiei Adriean Videanu şi deputatul PDL de Cluj Petru Călian vor primi, pe data de 30 noiembrie, cea mai înaltă distincţie bisericească a Mitropoliei Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului. Este vorba de Crucea Transilvană. Distincţia le va fi acordată celor doi lideri politici ca urmare a "sprijinului acordat pentru rectitorirea Mănăstirii Nicula", în fapt pentru banii publici oferiţi pentru construirea unui luxos complex de clădiri.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici