Ce ne pregateste UE

Liderii celor 27 de state ale UE vor participa, joi si vineri, la summitul de iarna al Consiliului European. Reuniunea va fi dominata de subiecte majore precum planul de relansare economica, pachetul legislativ, schimbari climatice/energie si situatia Tratatului de la Lisabona.

3 afișări
Imaginea articolului Ce ne pregateste UE

Ce ne pregateste UE

ZIUA a reusit sa obtina, in exclusivitate, concluziile reuniunii Consiliului European care va accepta planul european economic de redresare, lansat luna trecuta de Comisia Europeana.Documentul de lucru, primit din surse confidentiale din Parlamentul European, va fi supus dezbaterii sefilor de state si guverne prezenti la Bruxelles si din aceasta cauza este posibil ca documentul final sa suporte cateva modificari sau adaugiri, mai ales la capitolul III, cel privitor la energie si schimbarile climatice.


Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici