Ce pierd românii prin decizia de amânare a aderării la Schengen

Ziarul „Puterea” vă oferă un răspuns la această întrebare. Cu ajutorul politicienilor. Foştii miniştri de externe Teodor Meleşcanu şi Adrian Cioroianu, europarlamentarul Cristian Preda, dar şi Vasile Puşcaş, fost ministru pentru Afaceri Europene, au explicat cititorilor „Puterea” cum ne afectează amânarea aderării.

3 afișări
Imaginea articolului Ce pierd românii prin decizia de amânare a aderării la Schengen

Ce pierd românii prin decizia de amânare a aderării la Schengen

Specialiştii în politică externă chestionaţi de noi spun că aderarea este, totuşi, inevitabilă şi că ea se va produce ori în toamna lui 2011, ori în primăvara lui 2012. Până atunci, însă, prin amânarea aderării, cetăţenii români ratează beneficii destul de importante.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici