Ce preferinţe au românii pentru culoarea maşinii

Europenii preferă să-şi cumpere maşini albe, argintii sau negre, potrivit unui studiu realizat de compania Ford pe piaţa europeană. Exceptie fac românii şi cehii, care preferă culoarea albastră atunci când îşi achiziţionează un autoturism, potrivit incont.ro.

9 afișări
Imaginea articolului Ce preferinţe au românii pentru culoarea maşinii

Ce preferinţe au românii pentru culoarea maşinii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiecare stat însa se îndreaptă spre altă culoare. De exemplu, Norvegia şi Portugalia împărtăşesc aceleaşi culori preferate, în timp ce clienţii din Cehia preferă culoarea albastră în detrimentul albului, argintiului sau negrului, culori preferate de nouă ţări.

În ceea ce-i priveşte pe cumpărătorii de autoturisme din România, 30% dintre aceştia preferă argintiu, 21,9% aleg maşinile albastre, iar 0,6% pe cele portocalii, potrivit studiului prezentat de Ford.

Totodată, culori precum crem, maro sau portocaliu, nuanţe de pământ, au devenit tot mai cautate de cei care se hotărăsc să-şi achiziţioneze o maşină.

Citeşte mai multe despre preferinţele românilor pentru culoarea maşinii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici