Ce se va întâmpla cu creditarea anul acesta?

Creditele neperformante nu vor mai apăsa şi în 2011 aşa tare asupra planurilor şi profiturilor băncilor. Potrivit bancherilor, acestea vor atinge punctul maxim în luna martie-aprilie a acestui an, iar atunci va avea loc o serie de efecte în lanţ care în final va ajuta atât companiile cât şi populaţia.

4 afișări
Imaginea articolului Ce se va întâmpla cu creditarea anul acesta?

Ce se va întâmpla cu creditarea anul acesta?

Astfel, inflaţia va începe să scadă, dobânda-cheie se va reduce care va trage în jos şi dobânzile din piaţă, iar toate acestea ar putea duce la o dezgheţare a creditării. ''Nivelul creditelor neperformante ar trebui să atingă punctul lui de maxim în acest an, însă diminuarea costului riscului va fi lentă, doar pe măsură ce economia va reporni.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici