Ce secretari de stat vin la “ministerele crizei”

Tudor Serban, fost director tehnic la Electrica, noul secretar de stat pentru politici energetice in Ministerul Economiei. Marin Anton, ex-administrator Rafo Onesti, secretar de stat pentru industrie in acelasi minister.

1 afișare
Imaginea articolului Ce secretari de stat vin la “ministerele crizei”

Ce secretari de stat vin la “ministerele crizei”

Gheorghe Gherghina, Catalin Doica si Bogdan Dragoi, fosti secretari de stat la Finante, ar urma sa revina in functii. Acestia ar putea fi printre primii demnitari in Guvernul Boc, conform datelor centralizate de Business Standard.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici