Ce te întreabă la un interviu şefii de la Google. 10 întrebări-capcană şi cum să le faci faţă

Un interviu pentru un job într-unul din cele 75 de campusuri Google din jurul lumii ar putea aduce mai degrabă cu o serie de examinări preliminarii pentru acceptul într-o fraternitate, decât un job hunting.

12 afișări
Imaginea articolului Ce te întreabă la un interviu şefii de la Google. 10 întrebări-capcană şi cum să le faci faţă

Ce te întreabă la un interviu şefii de la Google. 10 întrebări-capcană şi cum să le faci faţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şi asta deoarece candidaţii se confruntă cu întrebari de genul "Câte benzinării există în ţară?" sau "Cum măsori 4 galoane de apă folosing un ulcior între 3 şi 5 galoane?"

Citeşte mai multe despre întrebările-capcană de la interviuri pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici