Cea mai mare tranzactie cu actiuni Fondul Proprietatea

Un vehicul de investitii al unei companii cu sediul in New York, Cartesian Group, a preluat un pachet de 2,85% din actiunile Fondului Proprietatea (FP), ce valoreaza circa 100 de milioane de euro, devenind astfel unul dintre cei mai mari actionari ai acestuia.

3 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare tranzactie cu actiuni Fondul Proprietatea

Cea mai mare tranzactie cu actiuni Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea este considerat una dintre cele mai mari afaceri din Romania pentru urmatorul deceniu. Fondul dispune de pachete de actiuni evaluate la infiintare la 4 miliarde de euro plus sute de milioane de euro in cash.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici