Cea mai severa corectie de pe piata salariala: cresteri zero in 2009

Cresterile salariale in mediul privat vor inregistra anul viitor cea mai semnificativa corectie din ultimii ani, consultantii in resurse umane apreciind ca, intr-un scenariu pesimist, nu vom asista la avansuri salariale in 2009.

1 afișare
Imaginea articolului Cea mai severa corectie de pe piata salariala: cresteri zero in 2009

Cea mai severa corectie de pe piata salariala: cresteri zero in 2009

Companiile vor majora salariile doar pentru angajatii cei mai performanti si doar cu procente care sa acopere inflatia, prognozata de BNR la 4,5%."Multe companii se vor confrunta cu o 'inghetare a salariilor - salary freeze', ceea ce inseamna ca fie nu vor creste deloc salariile, fie vor fi majorate doar cu un procent suficient de mare incat sa acopere rata inflatiei", spune Geanina Rindasu, total compensation measurement Romania lead al Monday Insight Consulting.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici