Ceauşescu - informat încă din noiembrie '89 că va fi asasinat

Una dintre cele mai interesante declaraţii referitoare la poziţia fostului Departament al Securităţii Statului (DSS) în evenimentele din Decembrie 1989 a fost cea a col. Dumitru Răşină, fost şef al Securităţii Arad.

2 afișări
Imaginea articolului Ceauşescu - informat încă din noiembrie '89 că va fi asasinat

Ceauşescu - informat încă din noiembrie '89 că va fi asasinat

În lipsa unei declaraţii detaliate a generalului Iulian Vlad, mărturia lui Dumitru Răşină, făcută în faţa Comisiei senatoriale pentru cercetarea evenimentelor din decembrie 1989, este singura care explică de ce Securitatea nu s-a implicat în represiune şi n-a ripostat cu arma în månă, aşa cum era prevăzut în scenariul grupării Iliescu-Militaru.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici