Cel mai mare salariu din industria medicala: 24.000 de euro net pe luna

Industria de sanatate, care are cele mai mari plangeri la adresa statului, este de fapt unul dintre castigatorii crizei economice si sectorul cu cel mai puternic avant din ultimii cinci ani, atat vanzarile de medicamente, cat si bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate dublandu-se in aceasta perioada.

3 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare salariu din industria medicala: 24.000 de euro net pe luna

Cel mai mare salariu din industria medicala: 24.000 de euro net pe luna

Date recente arata ca Robert Popescu, CEO al grupului A&D Pharma, cel mai mare jucator din industria locala de medicamente, a avut anul trecut un castig brut de 406.000 de euro, adica aproape 24. 000 de euro net lunar, cel mai mare salariu facut public al unui executiv roman si probabil cel mai mare salariu din industria de sanatate tinand cont de marimea companiei.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici