Cele zece fronturi ale turului doi

In zece mari orase se va desfasura duminica ultima runda a luptei pentru primarie. Miza cea mai mare este la Bucuresti, dar meciuri importante se vor juca de asemenea la Iasi si Ploiesti, unde PSD si PD-L isi disputa la scor strans suprematia.

4 afișări

In majoritatea marilor orase, unde primariile nu au fost adjudecate din primul tur, social-democratii se lupta fie cu liberalii, fie cu democratii. La Satu Mare insa adversarul PSD este UDMR, iar la Sfantu Gheorghe Partidul Civic Maghiar incearca sa castige in fata vechii formatiuni maghiare.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici