Cetăţenii reclamau, comisarul Şoric îi turna lui Mararu

România Liberă a intrat în posesia unor documente care probează faptul că, în 2008, şeful Poliţiei din Piatra Neamţ, Aureliu Şoric, a fost sesizat referitor la tentativa clanului Mararu de a fura un hotel, dar în loc să ia măsuri i-a avertizat pe interlopi.

6 afișări
Imaginea articolului Cetăţenii reclamau, comisarul Şoric îi turna lui Mararu

Cetăţenii reclamau, comisarul Şoric îi turna lui Mararu

Aureliu Vasea Şoric va fi demis de la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, susţin surse din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Raportul de control se află pe masa ministrului Traian Igaş, iar prefectul judeţului Neamţ a avizat favorabil demiterea acestuia. Surse din poliţie spun că inspectorii Corpului de Control al ministrului Traian Igaş au evaluat nu numai activitatea inspectorului-şef Aureliu Vasea Şoric, ci şi prestaţiile Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă de la Neamţ (SIPI), condus de Valentin Haisuc, precum şi a Serviciului de Investigaţii Criminale, condus de Florin Amihăiesei. Şi in privinţa acestora ar exista propuneri pentru demitere, spun sursele noastre.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici