Chinezii din Herăstrău, daţi afară cu jandarmii

Afară cu chinezii protestatari din Herăstrău! Sătul de sutele de asiatici care „locuiesc” de luni întregi pe trotuarele din faţa Ambasadei Chinei, prefectul Capitalei vrea să îi împrăştie din zonă cu jandarmii, pe motiv că reprezintă un pericol real pentru sănătatea bucureştenilor.

2 afișări
Imaginea articolului Chinezii din Herăstrău, daţi afară cu jandarmii

Chinezii din Herăstrău, daţi afară cu jandarmii (Imagine: www.ziarulring.ro)

De aproape trei luni, Ambasada Chinei şi autorităţile locale nu au fost în stare să rezolve problema sutelor de chinezi mutaţi cu toate catrafusele în cartierul Herăstrău.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ring.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici