CINCI TENTATII RISCANTE

Parlamentul si executivul care vor conduce Romania in 2009 se vor confrunta cu o situatie extrem de dificila. Se poate discuta mult despre solutiile care ar fi cele mai adecvate pentru situatia complicata in care se afla tara insa, luand in consideratie gradul redus de competenta al clasei politice, speranta maxima ar fi ca viitorul executiv sa nu comita erori grave cu consecinte potential catastrofale.

1 afișare

Tentatiile miscarilor populiste vor fi exceptional de puternice si va fi necesara o vointa politica exceptionala pentru a le rezista. Judecand dupa planurile anti-criza prezentate in campania electorala de PSD+PC si de PD-L, care, aparent, vor determina configuratia viitorului executiv, sansele sa apara o echipa de guvernare responsabila si competenta sunt foarte reduse.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici