Cine a apărat democraţia la Finanţe

Funcţionarii care au protestat la Ministerul Finanţelor au fost sprijiniţi miercuri noapte de mai mulţi revoluţionari. Nu este prima dată când membrii unor asociaţii ale luptătorilor din decembrie ‘89 se evidenţiază la mitingurile sindicaliştilor. Au fost la protestele CNSRL - Frăţia, când au forţat intrarea în sediul Guvernului României dar şi la marşul poliţiştilor către Palatul Cotroceni.

7 afișări
Imaginea articolului Cine a apărat democraţia la Finanţe

Cine a apărat democraţia la Finanţe

Unul dintre participanţi, Cristi Lefter, şeful Ligii Naţionale a Luptătorilor din Decembrie 1989, ne-a spus că el s-a dus la Ministerul Finanţelor deoarece "eu veghez la această democraţie pătrunsă în România", care e puţin bolnavă. Eu vreau postul de consilier al preşedintelui României, indiferent cum s-o numi el, post pe care l-a avut şi Dan Iosif . Vreau să fac voluntariat pentru problemele revoluţionarilor şi ale ţării! Vreau înapoi cele 3 milioane de lei din indemnizaţia de revoluţionar, care ne-au fost luate".

Citese toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici