Cine angajeaza peste 40.000 de oameni in plina criza

Retailul, industria agroalimentara, serviciile de securitate si paza, IT-ul si telecomul sunt industrii care continua sa faca angajari masive, chiar si in contextul crizei, in timp ce constructiile, auto si textilele conduc in topul concedierilor din acest final de an.

6 afișări
Imaginea articolului Cine angajeaza peste 40.000 de oameni in plina criza

Cine angajeaza peste 40.000 de oameni in plina criza

Numarul joburilor nou-create va depasi 40.000, din care circa trei sferturi sunt in retail si industria alimentara, conform datelor centralizate de Business Standard. La capatul opus, companiile au anuntat deja un numar de aproximativ 34.500 de disponibilizari pana in luna martie a anului viitor, potrivit datelor ANOFM. Compania de servicii de securitate Group 4 Securicor intentioneaza sa recruteze peste 4.000.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici