Cine e aşa nebun să bage 20 de milioane în Steaua?

Deşi a purtat discuţii cu Gigi Becali pentru a cumpăra clubul din Ghencea, iar apoi patronul Stelei a declarat că nu vinde clubul, Ilie Năstase nu s-a arătat deloc deranjat de acest lucru. Fostul tenismen spune că nu poate finanţa Steaua de unul singur, singura variantă fiind de a deveni acţionar.

1 afișare
Imaginea articolului Cine e aşa nebun să bage 20 de milioane în Steaua?

Cine e aşa nebun să bage 20 de milioane în Steaua?

"Dacă Steaua se vindea pe acţiuni cumpăram si eu, să ajut clubul, dar eu nu pot să fiu acţionar majoritar. Sunt mulţi foşti fotbalişti stelişti care au o groază de bani şi care ar fi cumpărat acţiuni ca să ajute clubul", a spus Ilie Năstase.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici