Cine este românul momentului: Edward Maya, în topul celor mai vizualizate clipuri de pe Youtube

La numai 25 de ani, Edward Maya, pe numele adevărat Eduard Marian Ilie, se bate de la egal la egal cu nume mari din industria muzicală internaţională. A reuşit performanţa de a ajunge în Top 40 cele mai vizionate clipuri de pe Youtube – este pe locul 40 cu piesa Stereo Love, alături de DJ Vika Jigulina, partenera sa de scenă, dar şi de viaţă.

5 afișări
Imaginea articolului Cine este românul momentului: Edward Maya, în topul celor mai vizualizate clipuri de pe Youtube

Cine este românul momentului: Edward Maya, în topul celor mai vizualizate clipuri de pe Youtube

"Stereo Love" a lui Ewdard Maya are mai multe vizualizări pe Youtube decât "Telephone" a lui Beyonce& Lady Gaga, "Empire State of Mind" a lui Jay Z şi Alicia Keys sau "I Gotta Feeling" a celor de la Black Eyed Peas. A strâns aproape 150 de milioane de vizualizări pe youtube.

Single-ul a ajuns în top 5 în clasamentele din Austria, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie şi în Oman şi a primit discul de platină în Canada, Danemarca, Germania, Elveţia şi două discuri de platină în Spania.

Edward Maya a cunoscut succesul alături de DJ Vika Jigulina, 28 de ani, care este şi partenera sa de viaţă. Deşi au primit oferte tentante de la mari case de discuri din afară, cei doi nu vor să părăsească România.

Citeşte mai multe despre Edward Maya pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici