Cine sunt angajaţii la stat cu 5.000 de euro pe lună

Cea mai misterioasă companie a statului român la capitolul salarizare este R.A. ROMATSA. Veniturile celor 1600 de angajaţi ai instituţiei care se ocupă de traficul aerian din România sunt atât de mari, încât dacă vreunul îşi divulgă leafa riscă concedierea. Salariile acestor angajaţi ai statului au stârnit însă multe controverse.

6 afișări
Imaginea articolului Cine sunt angajaţii la stat cu 5.000 de euro pe lună

Cine sunt angajaţii la stat cu 5.000 de euro pe lună

Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor spune că leafa netă nu depăşeşte 1500 de euro la salariaţii auxiliari şi 3000 de euro la controlorii de trafic aerian. Surse din managementul ROMATSA ne-au declarat sub protecţia anonimatului că cifrele sunt cu totul altele: "Din bugetul publicat al Romatsa a ieşit un salariu mediu pe cap de angajat de 3000 de euro însă asta e o medie ce include şi salariile personalului administrativ. Suma de 4000-5000 euro lunar pentru un controlor de trafic cu experienţă e o cifră mult mai aproape de realitate. Accidental, când traficul aerian e foarte aglomerat şi funcţie de câte ture face în luna respectivă, salariul unui controlor cu experienţă îl poate depăşi în anumite luni pe cel al unui director."

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici