Cine sunt executivii care conduc cele mai profitabile zece companii din România

Vârsta celor mai puternici executivi locali este cuprinsă între 45 şi 60 de ani, conduc afaceri cumulate de peste 10 miliarde de euro, gestionează peste 60.000 de angajaţi şi câştigă minimum 12.000 de euro pe lună - acesta este profilul managerilor care conduc una din primele zece companii de pe piaţa locală în funcţie de profit.

4 afișări
Imaginea articolului Cine sunt executivii care conduc cele mai profitabile zece companii din România

Cine sunt executivii care conduc cele mai profitabile zece companii din România

Cinci dintre cei zece executivi care au stat anul trecut la cârma celor mai profitabile afaceri locale au fost schimbaţi, însă niciuna dintre mutări nu a fost surprinzătoare, având în vedere că unii ajunseseră la final de mandat - cum a fost cazul lui Thierry Millet de la Orange-, iar alţii au fost înlocuiţi ca urmare a schimbărilor politice din Ministerul Economiei, instituţie care gestionează Hidroelectrica şi Transgaz, aflate în top 10 companii după profit.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici