Cine va mosteni averea primului miliardar roman?

Despre Iosif Constantin Dragan care a incetat din viata, joi, la Palma de Mallorca, la virsta de 91 de ani, se poate spune orice, numai ca a fost un om "obisnuit", nu. Personaj controversat, actor principal in "drama" propriei vieti, scrisa insa de altii, Dragan a fost un om iubit si urit in acelasi timp, fapt ce i-a conferit o aura de mister greu de patruns si care va face subiect mult timp de acum incolo de birfe si scrieri biografice.

1 afișare
Imaginea articolului Cine va mosteni averea primului miliardar roman?

Cine va mosteni averea primului miliardar roman?

De unde acest interes pentru omul care a fost Constantin Dragan? De la averea sa imensa, de peste doua miliarde dolari, ce va deveni, probabil, miza unui razboi intre mostenitori reali sau inchipuiti.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici