Cioloş îi sponsorizează cu zeci de milioane de euro pe Felix şi Culiţă

Ministrul agriculturii, Dacian Cioloş, este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice pentru că a aprobat constituirea Organizaţiilor utilizatorilor de apă pentru irigaţii (OUAI) "Băneasa-Grivco" şi "Insula Mare a Brăilei" fără să ţină cont de prevederile legale în vigoare.

1 afișare
Imaginea articolului Cioloş îi sponsorizează cu zeci de milioane de euro pe Felix şi Culiţă

Cioloş îi sponsorizează cu zeci de milioane de euro pe Felix şi Culiţă

Cele două exploataţii sunt deţinute de firmele lui Dan Voiculescu şi Culiţă Tărâţă. Acestea beneficiază de scutiri de la plata apei pentru irigaţii, astfel că prejudiciul cauzat statului se ridică la câteva zeci de milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici