Citeşte aici mesajul de adio către lume al lui Steve Jobs înainte de moarte

"Love is like a puzzle, hard to piece together, but beautiful when all the right pieces are put together" (Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, însă minunat atunci când toate piesele sunt aşezate cum trebuie)" este ultimul mesaj postat pe contul său de Twitter în urmă cu două zile.

8 afișări
Imaginea articolului Citeşte aici mesajul de adio către lume al lui Steve Jobs înainte de moarte

Citeşte aici mesajul de adio către lume al lui Steve Jobs înainte de moarte

În ultima perioadă starea lui Steve Jobs s-a agravat constant, însă în niciun moment nu a uitat să arate lumii principiile care îi conduc viaţa.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici