Cizma CNSAS în altarul bisericii

Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, IPS Bartolomeu, consideră că invitaţia de a se prezenta la audieri la Colegiul CNSAS poartă toate semnele unei inadmisibile imixtiuni în treburile interne ale unei instituţii autonome.

1 afișare
Imaginea articolului Cizma CNSAS în altarul bisericii

Cizma CNSAS în altarul bisericii

Episcopul de Alba, Andrei Andreicuţ, a mers, ieri dimineaţă, la sediul CNSAS, prezenţa sa nefiind anunţată Colegiului instituţiei, au declarat surse din cadrul acesteia.Citarea episcopului pentru audieri survine apariţiei unor noi probe care atestă legăturile acestuia cu Securitatea, indicii descoperite de investigatori în alte dosare şi nu în cele ale ierarhului, au declarat surse din CNSAS."Ceea ce nu ştie dumnealui este că, la Colegiu, există informaţii noi despre legăturile sale cu Securitatea şi nu vorbim aici de informaţii găsite în dosarele sale, ci în ale altora", susţin sursele citate.
   

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici