Clanul Bădărică negociază moartea unui copil de 12 ani

O fetiţă de 12 ani este ucisă într-un accident de circulaţie în Bacău. La volanul maşinii care a intrat în ea cu peste 120 km/h se afla un minor. Nu avea carnet de conducere, dar avea şi are încă un tată influent. Care încearcă să schimbe radical mersul anchetei. Influenţând martorii şi încercând, cu euro, să plătească moartea fetiţei ucise părinţilor ei, surdomuţi.

1 afișare
Imaginea articolului Clanul Bădărică negociază moartea unui copil de 12 ani

Clanul Bădărică negociază moartea unui copil de 12 ani

Un minor ucis de un minor într-un (aparent) banal accident rutier. Într-o după-amiză de vineri, 8 iunie, Oana Ramona Popa (12 ani) se întorcea de la şcoală împreună cu câţiva colegi de clasă. La 16 metri de marcajul trecerii de pietoni a vrut să traverseze strada. N-a mai apucat. Un BMW Cabrio, cu numărul de înmatriculare B-85-BYE, i-a retezat viaţa. Avea peste 120 km la oră. La volan se afla, susţin martorii, Alexandru Neculai de 17 ani. Vinovatul, fiind minor, ar fi beneficiat de o reducere a pedepsei la jumătate, şi ar fi putut face între 1 şi 3 ani de detenţie. Un caz uşor de rezolvat, cu date clare. Dar lucrurile au început să se complice pe măsura desfăşurării anchetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici